تاریخ :
نویسنده : m.darbandi

برون فکری وپرواز روح

شاید برای شما سوال پیش بیاید پرواز روح یعنی چه ؟

من در پاسخ سوال شما میگویم پرواز روح یا همان برونفکری حالتی است که انسان با تمرکز زیاد و تلقینات خاصی در شرایط خاص میتواند روح خود را از کالبد فیزیکی خود جدا کند و با این کار بر تمام دنیای اطراف خود اشراف پیدا کند حال دوباره شاید برایتان سوال پیش بیاید چرا این کار را باید انجام دهیم من بار در پاسخ به شما میگویم با انجام این کار چنان لذتی برایتان پیش می اید که حاضر نیستید این لذت را با تمام دنیا عوض کنید همچنین انجام این کار به شما اگاهی حوبی از محیط اطرافتان میدهد.

(منتظر تمرینات پرواز روح باشید.)


|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
موضوعات مرتبط: متافیزیک , ,
برچسب‌ها: پرواز روح , برون فکری , ,
تاریخ :
نویسنده : m.darbandi

خود هیپنوتیزم (مقدمه)

 باید باتوجه به تعریفی که از هیپنوتیزم در مطلب گذشته خواندید، حتما باید دریافته باشید که در خود هیپنوتیزم همه ی ان تلقیناتی که گفتیم توسط خود شخص انجام میگیرد و این گونه که فرد به راحتی توسط خود، خودش را به حالتی که ضمیر ناخود اگاه فرمان پذیر میشود یا همان خلسه میفرستد و میتواند در این حالت همه ی ان چیزی را که میخواهد به خود تلقین کند ویا میتواند صرفا جهت ارامش این کار را انجام دهد ومثلا خود را در طبیعت یا جایی که برای فرد خوشایند است تصور و لذت ببرد.

مراحل خود هیپنوتیزم (اموزش)

مرحله ۱:

برای شروع این مرحله باید مکانی ساکت و دنج پیدا کنید که نور ان نه خیلی زیاد باشد نه خیلی کم ترجیحا نور باید به سوی تاریکی برود وبدن شما باید در حالتی تعادلی بین سیری و گرسنگی قرار داشته و پخش شدن موسیقی ارام نیز خوب است.حال باید شروع کنیم ابتدا درحالتی که بدن ارام است نشسته یا خوابیده قرار میگیریم و نفس کشیدن را اغاز میکنیم از ۱۰ تا۱ به صورت معکوس میشماریم و به طوری که با شماره ها یک در میان دم‌ و بازدم خود را تنظیم کنیم و با بین هر دم و بازدم نفس خود را ۱۵ ثانیه نگه داریم وباهرنفس در ذهن خود تلقین کنیم که بدنمان سنگین و سنگین تر میشود.

نکته: رعایت موارد بالا خیلی ضروری نیست ولی هر چه بیشتر رعایت شود کیفیت خود هیپنوتیزم شما بالا تر میرود.

مرحله ۲: (رها سازی پاها)

دراین مرحله باید پا های خود را رها کنید به این صورت که پا ها را قسمت میکنیم مثلا از نوک انگشتان یک پا تا قوزک پا را یک قسمت در نظر میگیرم‌ و تلقینات ذهنی اغاز میکنیم به این صورت پایم سنگین و شل و خمیری شکل هستند.و این تلقینات برای قسمت ۵بار در ذهن خود تکرار کنید و این کار را تا ره سازی کامل یک پا انجام میدهیم و پای دیگر را به همین صورت رها سازی میکنیم.

نکته: لازم نیست تلقنات را به زبان بیاورید فقط ان هارا در ذهن خود مرور کنید.

مرحله ۳: (رها سازی تنه)

برای این مرحله با یک نفس عمیق قسمت تنه ی بدن خود را رها میکنید و عضلات ، سینه شکم و... را رها کرده و تلقیناتی که در مرحله ی قبل گفته شد را ۵بار تکرار میکنید و به اینگونه از قسمت کمر تاکتف شما رها میشود.

مرحله ۴: (مرحله رها سازی دست ها )

دراین مرحله مثل مرحله دوم دست ها را قسمت بندی کرده و با ۵ بار تکرار تلقینات گفته شده ان را هر چه سنگین تر ٬ نرم تر و در نهایت رها تر کنید.

مرحله ۵: (رها سازی سر)

در مرحله ۵ باید تما عضلات صورت مثل فک، چانه لب ها ، ابروها ، زبان و... را هر چه سنگین تر و شل، خمیری تر و رها تر تصور کنیم به طوری باید ان ها از دسترس ما خارج شوند و دیگر هیچ کنترلی روی انها نداشته باشیم البته باید درمورد تمام مرا حل قبل این گونه باشد.حال به رها سازی چشم ها میرسیم ما باید تصور کنیم که قویترین چسب دنیا رو پلک های ما ریخته شده که دیگر نمیتوان ان هارا باز کرد.

نکته:خود من هنگام هیپنوتیزم کردن خود ماده مذابی شکل را تصور میکنم که از نوک انگشتان پاهایم شروع به بالا امدن میکند و به هر قسمت از بدنم که میرسد ان را شل، سنگین و نرم میکند ، این روش روی من جواب میده اگه دوست داشتید میتونید مراحل ۲تا۵ رو توی این روش خلاصه کنید ولی باید قبل از استفاده ازاین روش چند بار خودتون هیپنوتیزم کرده باشید و تمرکزتون قوی شده باشه ، در غیر این صورت باید همون مراحل انجام بدید ،من این روش رو برا سرعت بخشیدن به کار انجام میدم.

مرحله ۶: (پاکسازی الودگی ها و تنفس پرانا)

در این مرحله باید هوای پاک ،صاف و زلالی را که در فرهنگ هند پرانا گفته میشود تنفس کنید وبا هر با تنفس به خود تلقین کنید که تمام الودگی های درونتان را میشوید و با خود به بیرون میرود و در این صورت این هوای پاک هنگام بازدم الوده و سیاه بیرون می اید و باید اینقدر این کار را انجام دهید تا هوای بازدمتان نیز پاک‌ و شفاف بیرون بیاید یعنی اینقدر باید تکرار که دود سیاه با هر تنفس شاداب تر و سرحال تر شود و درونتان عاری از الودگی ها و ناپاکی ها شود.

مرحله ۷: (افزایش کیفیت ارامش)

در این مرحله میتوانید خود را در جنگل های سرسبز تصویر کنید و نسیمی که گونه هایتان را نوازش میکند و صدای پرندگانی را که به شما ارامش میدهد و یا خود را در کنار دریا تصور کنید که روی شن های ساحل دراز کشیده اید و افتاب به شما میتابد و موج های ساحل به پای شما بر خورد میکند و به شما ارامش میدهد ویا میتوانید خود بین زمین و اسمان معلق تصور کنید به طوری که هیچ فشاری رو شما نیست و ارامشی را تصور کنید که هیچ وقت اینقدر ارام نبوده اید.

نکته: در این مرحله هر چه بیشتر خود را ارام تصور کنید به نتایج بهتری دست میابید

ازمایش خلسه:

این بخش جزء مراحل نیست فقط برای ازمایش این است که به بفهیم ایا به خلسه وارد شده ایم یانه. برای این ازمایش ابتدا باید تصور کنیم‌ که به یکی از دست های ما چند بادکنک وصل شده است ودست های ما هر لحظه سبک تر میشوند وبه سمت بالا حرکت میکنند اگر دست های ما به سمت بالا رفت یعنی اینکه ما وارد خلسه شده ایم و باید در ادامه چند‌ وزنه ی سنگین را تصور کنیم که به دست های ما وصل شده و دست هایمان را سنگین میکند و پایین می اورد .ولی اگر هیچ اتفاقی نیافتاد نگران نباشید با تمرین های بیشتر میتوانید به خلسه بروید.

مرحله ۸: (تلقین خواسته ها)

این مرحله ، مرحله ای است که ما تمام مراحل قبل را برای رسیدن به این مرحله انجام داده ایم. دراین مرحله باید تمام خواسته ذهنی خودمان را به صورت جملات تاکیدی مثبت در ذهن خود بیان کنیم.مثلا بجای گفتن جمله ی { من ادم‌ تنبلی نییستم } باید بگوییم {من ادم زرنگ و پر کاری هستم } و نباید از کلمات منفی مثل: فقر ،ناراحتی ،تنبلی و... استفاده کنیم.دراین مرحله میتوانید هدف های خود را تصور کنید که با موفقیت ان ها رسیده اید و دوستانتان به شما تبریک میگویند و شما را تشویق میکنند.

مرحله ۹: (مرحله بیدار شدن از خواب مصنوعی)

 حال وقت بیدار شدن رسیده است برای این کار باید از یک تا ده بشمارید و عکوس مرحله ی ۱و۲ عمل کنید یعنی با هر تنفس به خود بگویید با هر شمارش بدن من سبک وسبکتر میشود و شاداب و سرحال تر میشود و با شماره ۱۰ من شاداب و سرحال بیدار میشوم . البته باید همانگونه که در مرحله ۲ اجزای بدن خود را سنگین کردید در این مرحله ان هارا سبک و شاداب تصور کنید.بعد از باز شدن چشم ها اول انگشتان دست ها و پاهایتان تکان دهید و بعد ۱دقیقه بلند شوید و بنشینید،اگر بلا فاصله بلند شوید ممکن است سردرد بگیرید.

موفقیت و شادابی را در تمام مراحل زندگی برای شما ارزومندیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: متافیزیک , ,
برچسب‌ها: خود هیپنوتیزم , خلسه , پرانا , تلقین ,
تاریخ :
نویسنده : m.darbandi

هیپنوتیزم

واژه هیپنوتیزم از کلمه هیپنوز که یک لغت یونانی به معنی خواب می‌باشد گرفته شده است. هیپنوتیزم وضعیت یا حالتی است که طی آن فرد می‌تواند در حالت خلسه، عکس‌العملهای خاصی در پاسخ به تلقینات از خود نشان دهد.

 

تاریخچه هیپنوتیزم به کشورهای ایران، هند، مصر و یونان باز می‌گردد. در ایران قبایل مغ‌ها می‌توانستند با تحمل سختی، خود را به مرحله‌ای از خلسه برسانند و در آن حالت نسبت به درمان بعضی بیماریها اقدام کنند. در هند، مرتاض‌ها با تحمل ریاضت‌های فراوان می‌توانستند به حالت خلسه رفته کارهای خارق‌العاده انجام دهند. در یونان و مصر معابد خاصی تحت عنوان معابد خواب وجود داشته، ساحران این معابد قادر بودند افراد را در یک حالت خاصی مشابه خواب قرار دهند و سپس کارهای خاصی روی آنان انجام دهند. معروف‌ترین این معابد، معبد دلفی می‌باشد.

 

تاریخچه هیپنوتیزم در عصر جدید به دکتر فرانس آنتوان مسمر بر می‌گردد. این پزشک اتریشی معتقد بود که انسان دارای حوزة انرژی خاصی تحت عنوان مغناطیس حیوانی می‌باشد که از طریق آن می‌توان بیماریها را درمان نمود. مسمر بیماران خود را در حالت خلسه قرار می‌داد و با شکل و ظاهر خاصی بر آنها وارد می‌شد و از این طریق نسبت به درمان آنها اقدام می‌نمود. این امور بعدها توسط شاگردان مسمر دنبال گردید و به نام مسمریسم معروف شد. طرح هیپنوتیزم در ایران در عصر جدید توسط دکتر اعلم‌الملک ثقفی صورت گرفت.

 

هیپنوتیزم همواره در طول تاریخ دارای دوره‌های پنهان و آشکار بوده است. بدین صورت که در برخی از برهه‌های زمانی به دلیل مخالفت برخی مقامات علمی یا سیاسی و حکومتی مورد غضب واقع می‌شده، طرفداران هیپنوتیزم مجبور به مخفی کردن آن می‌شدند. در برخی زمانها نیز مورد مهر و محبت قرار می‌گرفت و به صورت علنی مطرح و استفاده می‌گردید. جالب آنکه بعضی حاکمان و رجال سیاسی برای پیشبرد اهداف خود از این علوم استفاده می‌کردند.

 

هیپنوتیزم به دو نوع “خود هیپنوتیزم” و “دگرهیپنوتیزم” تقسیم می‌شود. در خود هیپنوتیزم شخص خودش را هیپنوتیزم می‌کند، در دگر هیپنوتیزم، فرد هیپنوتیزم کننده را عامل یا هیپنوتیزور و فرد هیپنوتیزم شونده را سوژه می‌گویند.

 

هیپنوتیزم دارای کاربردها و استفاده‌های متفاوت می‌باشد ولی نوش داروی تمام امور، بیماریها و مشکلات نمی‌باشد. هیپنوتیزم پزشکی در تسکین درد بیماران، درمان برخی بیماریها و ایجاد بی‌حسی و بی‌هوشی استفاده می‌شود. تقویت حافظه، تسهیل در یادگیری، ایجاد یا تقویت انگیزه در مطالعه، افزایش بازده در مطالعه و افزایش قدرت خلاقیت از موارد دیگری است که با هیپنوتیزم قابل حصول می‌باشد. هیپنوتیزم در امور جنائی و قضایی نیز برای کشف جنایت و شناسایی جنایتکاران قابل استفاده است. موفقیت‌های شغلی و موفقیت‌های ورزشی نیز با هیپنوتیزم قابل دست یابی است.

 

هیپنوتیزم طی سه مرحله توجیه، القا و کنترل صورت می‌گیرد. در مرحله نخست باید سوژه را بطور کامل توجیه نماییم و توضیحات لازم را در مورد نحوة کاری که می‌خواهیم روی او انجام دهیم ارائه کنیم. در صورت عدم توجیه مناسب، ممکن است سوژه ناخودآگاه مقاومت کند. در مرحلة القاء، با ارائه تلقینات کلامی که به صورت موزون و هماهنگ ارائه می‌شود، سوژه به حالت خواب فرو می‌رود. مرحلة سوم، مرحلة کنترل سوژه در خواب است که مشکل‌ترین مرحله است. لذا عامل به اطلاعات و تجربیات کافی نیاز دارد.

 

در حالت هیپنوتیزم سوژه علائمی از خود نشان می‌دهد که بیانگر هیپنوتیزم شدن او می‌باشد. کاهش فعالیت جسمی، عمیق شدن تنفس، تنگ شدن چشم، افتادن پلک، پیدایش رخوت، افتادن سر، تمایل چشمها در چرخش به سمت بالا و در برخی موارد گرم شدن بدن، افزایش ترشح اشک و پرش در پلک از جمله این نشانه‌هاست.

 

عامل برای انجام هیپنوتیزم ممکن است از ابزار و شیوه‌های مختلف استفاده کند. تلقین کلامی، تأثیر نگاه، ارسال انرژی و استفاده از برخی وسایل از این جمله‌اند. در تلقین کلامی، کلمات با ریتم موزون و هماهنگ و با لحن تأثیرگذار ادا می‌شود. در صورتیکه عامل با نگاه نافذ و بدون پلک زدن به سوژه نگاه کند، می‌تواند تأثیر تلقینی در سوژه داشته باشد.


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: متافیزیک , ,
برچسب‌ها: متافیزی , هیپنوتیزم , علوم غریبه , ,
تاریخ :
نویسنده : m.darbandi

مقدمه (متافیزیک و علوم غریبه):

 

انسان به موجودی است که ذات مقدس الهی

را جستوجو میکند و این موضوع را به

صورت ناخوداگاه هدف اصلی زندگی خویش

قرار میدهد. ولیکن چون دیدار با ذات مقدس

الهی در این جهان باقی ممکن نیست به سراغ

علومی میرود تا حداقل با استفاده از این

علوم و فنون خود را با جهان غیب مرتبط

سازد. که به این علوم ٬علوم غریبه یا

متافیزیک می گویند.

 

تاریخچه متافیزک و علوم غریبه:

 

واما درباره تاریخچه ی این علوم باید بگوییم

این علوم و فنون از اوایل خلقت با انسان

همراه بوده و در طی سال های زیادی سیر

تکاملی خود را پیموده وبه سمت کامل شدن

پیش رفته‌ است.

 

علوم متافیزیک در جوامع مختلف:

 

در تمدن های هایی مثل چین و‌هند متافیزیک

به‌ صورت علومی مثل یوگا٬چی٬فنگ

شویی٬مودرا و کندالینی یافت میشود ویا

مثلا در امریکا عرفان های سرخ پوستی یا

همان شمن وجود داشته است که شامل

تمرینات سخت و مراقبه های طاقت فرسا

بوده است و در جوامع عرب و ایران کهن نیز

شامل علوم طلسم نویسی

٬احضارات،ختومات و تسخیرات میشود.

 

متافیزیک جدید

 

متافیزیک جدید شامل علوم‌ کهن متافیزیک

میشود که دنیای غرب ان هارا با علم به اثبات

رسانده و به نوعی کامل کرده است که شامل :

انرژی درمانی ،سنگ درمانی ،انواع یوگا ،هاله

بینی و... میشوند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
موضوعات مرتبط: متافیزیک , ,
برچسب‌ها: متافیزیک , علوم غریبه , علوم کهن ,

صفحه قبل 1 صفحه بعد

آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید